Facts

Angelina J.

Ook wel: Angie, Angie Wangie, boefie

Mijn  favoriete eten: 

Whiskas kattensnoepjes, Sushimi sticks, hot chickenwings van KFC, Pringles (sour cream & onion), bbq sticks van Cattesy, de cornflakes van het vrouwtje, leverpastei, kaas en bijna alles wat het vrouwtje ook eet.

Weetjes:

Ik vind het leuk als opa Shane de deken van de bank trekt en op de grond gooit. Ik ga er dan op zitten en laat me door Shane door de kamer trekken.

Samen met oma, tante Piep, of mama racen door de kamer, het liefst met z'n drieen tegelijk maar apart mag ook.

Samen met het vrouwtje naar dansles. Ik kan me dan helemaal uitleven in mijn tuigje op het podium. Ik vind het ook leuk om naar die dansende 50 plussers te kijken. 

Ik heb een heleboel speeltjes maar ik vind de muisjes met een rammeltje er in het leukst. Ook kan ik helemaal uit mijn dak gaan met een stokje met van die frutsels er aan. Dan kan ik wel bijna anderhalve meter hoog springen. Ook knijpers zijn leuk, of de jas van het vrouwtje. Daar hangen ook altijd van die leuke dingen aan die ik er dan vakkundig af sloop.

Ik ben erg braaf in de auto. ik vind het niet erg om auto te rijden. Mama niet die gilt de hele weg net als oma.

Ik ben ook erg fotogeniek. Ik blijf keurig stil zitten voor een foto.

Ik mag graag bij het vrouwtje onder de deken op de bank liggen. Ik krijg dan hele hete voetzooltjes. Maar hoe warmer hoe liever ik het heb.

Ik lig dan ook samen met mama, oma, en tante Piep op de verwarming. Er is dan geen plek meer voor opa Shane. Soms liggen we ook wel met z'n vieren in de hangmat aan de verwarming. Dan puilen we er aan alle kanten uit.

Ik mag nog graag bij tante Piep of oma een poging doen om te drinken. Mama wil niet meer dat ik dat bij haar doe. Er komt wel niks uit maar ik vind het erg gezellig. Het vrouwtje vind het niet zo leuk maar af en toe doe ik het toch stiekum. Raar dat het vrouwtje het altijd in de gaten heeft. Zou het komen omdat ik dan keihard begin te spinnen?

Ook vind ik het leuk om naar buiten te gaan. Zodra ik de sleutel in het slot hoor sta ik vooraan en gil alles bij elkaar.

Ik hou van alles wat vliegt. ik vind het leuk om vliegen te vangen, vooral als ze in de kamer zitten. Het vrouwtje vind dat minder leuk omdat ik dan helemaal knetter wordt en bijna de gordijnen in vlieg. Ze probeert me dan ook altijd voor te zijn met de vliegenmepper.

Kop

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.08 | 06:41

Hoi! Ik ben zeer geinteresseerd in een seal point Siamese kitten of Ragdoll van een goede fokkerij/cattery, bij voorkeur eind dit jaar 2020. Iemand tips/advies?

...
21.07 | 11:53

Hallo ik ben Christophe wanhopig op zoek naar een seal tabby point kitten liefst vrouwtje met stamboom en van betrouwbare afkomst want ik hoor dat deze dikwijls overkweekt zijn en daarom zeer korte leven duur hebbe mijn vorige thabby point is nu 2 maand g

...
13.06 | 17:08

Beste Claudia,
Verwachten jullie dit jaar nog meer nestjes kittens van jullie andere poezen? Wij zijn op zoek naar twee kittens waarvan een chocolate point.

...
26.10 | 21:15

Hoi Winny,

Heb je de kat gevangen? Ben benieuwd wat er van geworden is.

Groetjes Claudia

...
Je vindt deze pagina leuk